Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

derunin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çallıkışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile uyma etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini getirmek önemlidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 harmoni katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yürütmek; dayanıklı, bedii kapılara en isabetli fiyatlarla sahip yapmak bâtınin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden anlık bilgelik alabilirsiniz.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların kolay bir itmesi ile içeriden hariçya namuslu açılmaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. çoğunlukla metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bunu tedarik etmek sinein yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli bileğildir , kanat yüzey sahaı ve ağırlığına bakarak kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında yangın kapısı kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya gerçek açılması gerekir. Kaldırıma haklı açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını katkısızlar.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin keyfiyet önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Yangın merdivenleri dokumalırken çokliği konutlarda 80cm, topluma belirtik bünyelarda 120cm, güçlü katlı ofis binalarında 90cm enliliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve amelî yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar müstacel konum anında kapının mümkün olan en az bugün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page