Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Bu doğrultuda devlet de iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Kapının bedii strüktürsı ve istek edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı dolaysız olarak etkilemektedir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Mimarida mevcut insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene altına allıkınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların tasarrufı ve uygulamasında temelı nazarıitibar edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Lacerem yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak herhangi bir marifet meydanı olmayan birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Yangın Kapısı Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da iz allıkıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın kanatı nöbet yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrol altına kırmızıınması kolaylaşır ve daha fazla muhatara vermesi önlenir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın bapları ile müstacel yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı güneş teslim yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın Kapısı Elbette Asılmışr? Her binanın malik başüstüneğu alan ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

5-) Pencere gereç kullanılacaksa bu tarz şeylerin behemehâl ısıya dayanıklı olması elzemdir. Ayrıca yangın anında sırçaın kırılmasını engellemek bâtınin kalın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çtuzakışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları çoklukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası gibi acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page